Om oss

Vi är ett väletablerat företag i branchen, och har funnits sedan 2003.
Vi är återförsäljare till ATV Sweden och säljer fyrhjulingar, tillbehör och vagnar till fyrhjulingar, mopeder samt båtar och båtmotorer. Vi jobbar med varumärken så som CF Moto, Alloycraft, Hidea, Super Soco och Black Wolf. CF Moto är vårt huvudmärke.

Köpvillkor

Vi på Extremebike AB strävar alltid för att kunne ge hög service till våra kunder, och därför arbetar vi efter nedanstående köpevillkor. Vid frågor kontakta oss 0477-43000.

Priser

Alla priser är i SEK inkl moms. Vid eventuella fraktkostnader kontakta oss för pris.

Beställning

Beställningar sker via vår fysiska butik eller per mail. Vi vill helst inte ha beställningar via telefon, då det är lätt för oss att missförstå dig och dina önskemål.

Betalning

Kortbetalning: Vi accepterar de vanligaste betalkorten t ex Visa, Master/Eurocard m.fl. Dock INTE American Express eller andra kreditkort.
​​​​​​​
Faktura: Fakturaavgiften är på 25 kr. Leverans sker efter betalning.

Försenad betalning: Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta med 2% per månad + gällande referensränta f.n. 8%.

Fraktavgift: För frakt tillkommer en avgift beroende på vikt.
​​​​​​​
Paket
Levereras sker till ditt närmsta DHL-utlämningsställe. Du får ett sms när ditt paket finns att hämta. 

Transportskada

Om varan kommer bort eller att du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, ska du omedelbart anmäla detta till oss.

Outlösta paket

För paket som inte löses ut inom 30 dagar, förbehåller sig Extremebike AB rätten att debitera kunden för vår fraktavgift samt returfrakt till oss.

Reklamation

Om en vara är felaktig, defekt eller felexpedierad, var vänlig kontakta oss på Extremebike AB för vidare instruktioner. Felaktig eller skadad vara ska reklameras inom 14 dagar. Vid återsändes av en felaktig eller skadad vara står Extremebike AB för frakten. Varan ska återsändas väl emballerad och i originalförpackning med bifogad beskrivning av felaktigheten. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du betalningsansvarig.

Övrigt

Extremebike AB reserverar sig för eventuella skrivfel och ändringar av tekniska data.

Kontaktuppgifter

Extreme Bike AB​​​​​​​
Tel: 0477-43000
Mobil: 0709-76 69 76
e-post: info@extremebike.se

Adress

Kanotleden 2 i Tingsryd.